Ingrendiencie
-
4 ks Kuracie prsia
-
30 g Horčica
-
50 g Majonéza
-
40 g Med
-
3-4 ks Strúčiky cesnaku
-
p.ch. Soľ
-
p.ch. Mletá červená paprika
-
30 ml Olej
Popis
Kuracie rezne patria k tým druhom jedál, ktoré je jednoducho nemožné prestať milovať. Jemné kuracie mäso v korení a zlatom obale – ideálne pre všetky príležitosti. Zvykli sme si na vyprážanie rezňov na panvici, ktoré predtým namočíme do vajec a potom múky.
Dá sa to však aj inak. Povieme vám, ako si upiecť kuracie rezne bez toho, aby ste k tomu potrebovali múku a vajcia. Toto jedlo je darom pre tých, ktorí dávajú prednosť šťavnatému mäsu a neradi si umývajú ruky od prilepenej strúhanky.
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Gratulujeme, šťavnaté kuracie rezne sú hotové! Odporúčame vám podávať ich s obľúbenou omáčkou a zeleninovým šalátom. Takáto chutná večera osloví všetkých členov vašej rodiny. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |