Ingrendiencie
-
200 g Klobása
-
200 g Fusilli cestoviny
-
2 pl Olivový olej
-
1 konzervu Paradajkový pretlak
-
1 ks Strúčiky cesnaku
-
p.ch. Parmezán
-
p.p. Soľ, korenie
Popis
Klobása a údeniny nie sú výsadou len maďarskej, slovenskej, či slovanskej kuchyne všeobecne. Sem tam údeniny použijú aj poriadny taliansky chlapi a to predovšetkým v kuchyni, ktorá aj napriek klobáse v tomto recepte zostáva zdravá. Cestoviny s pikantnou klobásou sú to pravé pre Vašu väčšiu polovičku.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Klobásu si nakrájame na kolieska a s jemne posekaným cesnakom restujeme na panvici s olivovým olejom asi 2 minúty. |
2
Hotovo
|
Pridáme paradajkový pretlak a za stáleho miešania varíme kým omáčka nezhustne. Osolíme a okoreníme a môžeme primiešať k vopred uvareným cestovinám. |
3
Hotovo
|
Nezabudneme posypať parmezánom, dozdobiť čerstvými bylinkami a môžeme podávať. Dobrú chuť! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |