Ingrendiencie
-
4 ks Vajcia
-
50 g roztop. Maslo
-
390 ml slad Kondenzované mlieko
-
350 ml nesl. Kondenzované mlieko
-
300 ml Mlieko
-
4 ČL Práškový cukor
-
1 ČL Vanilková esencia
-
1 ČL Mletá škorica
-
20 ks Toasty
-
300 g Karamelové kondenz .mlieko
Popis
Tento dezert poteší aj tých najnáročnejších z vás. Jeho príprava je jednoduchá a chuť úplne jedinečná. Potrebujete len niekoľko ingrediencií a hodinu svojho času. Vyskúšajte a určite nebudete ľutovať.
(Visited 485 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Rúru vyhrejeme na 180 ° C. Vo veľkej miske zmiešame všetky ingrediencie, a vložíme kúsky toastového chleba – počkáme, kým všetko neabsorbuje. |
2
Hotovo
|
Do formy vložíme papier na pečenie. Najprv pridáme karamelové kondenzované mlieko a potom zmes z chleba. |
3
Hotovo
|
Pečieme asi 60 minút – v závislosti na rúre. Dávame cesto vychladnúť. |
4
Hotovo
|
Potom položíme na vrch tanier a koláč otočíme. Opatrne odstránime papier na pečenie. A máme hotovo! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |