Ingrendiencie
-
500 g konzer. Fazuľka
-
4 ks väčš. Nakladané uhorky
-
500 g Šampiňóny
-
2 ks Cibuľa
-
p.p. /pažítka Petržlenová vňať
-
p.ch. Soľ, korenie
-
na vyprážanie Slnečnicový olej
Popis
Napadla Vás niekedy kombinácia fazule a húb? Znie to naozaj zvláštne, avšak je to úplne dokonalé spojenie chutí. Tento šalát je výborný nielen ako príloha, ale výborne poslúži aj ako hlavný chod.
Odporúčame Vám si ho tiež pridať do opečenej žemle s mäsom, v tomto spojení totiž vytvorí úžasný hamburger, ktorý si iste zamilujete. To Vám môžeme garantovať!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Najprv si očistite a nakrájajte na tenké plátky cibuľu a šampiňóny, ktoré následne na panvici osmažte dozlatista. |
2
Hotovo
|
Potom si pripravte nakladané uhorky, ktoré tiež nakrájajte na tenké plátky. |
3
Hotovo
|
Zaváranú fazuľu potom sceďte a spoločne s ostatnými surovinami (cibuľa, šampiňóny, uhorky) zmiešajte a dochuťte soľou a korením podľa Vašej chuti. |
4
Hotovo
|
Šalát potom odporúčame nechať chvíľku oddýchnuť, lebo jedine tak dôjde k dokonalému spojeniu všetkých chutí. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |