Ingrendiencie
-
3 ks Vajcia
-
1 téglik Jogurt
-
1 kelímok Cukor
-
0,5 čl Jedlá sóda
-
2 kelímky múka
-
1 čl Kakao
-
Na krém
-
500 g Kyslá smotana
-
100 g Cukor
Popis
Úžasná chuť si omotá Vaše chuťové bunky okolo prsta. Krém je osviežujúci a nebudí presladený dojem. Aj ku káve sa kúsok jogurtového koláča báječne hodí. Je jednoducho božský.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Všetky suroviny na cesto, okrem kakaa, dajte do misy a dôkladne premiešajte. |
2
Hotovo
|
Upečte každú časť zvlášť. Obaja upečené koláče po vychladnutí pozdĺžne rozrežte na dve časti. |
3
Hotovo
|
Teraz už stačí poskladať tortu. Začnite svetlú častí. Na ňu navrstvíme krém a pokračujte časťou tmavú. Najvrchnejšiu vrstvu posypte kakaom. Nechajte odstáť počas 3 hodín. Zdieľajte tento lahodný recept na tortu aj s vašimi priateľmi! Určite sa ho tiež obľúbia! |