Ingrendiencie
-
Cesto
-
1 ks Kyslá smotana
-
2 ks Banán
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
1 pl Med
-
1/2 bal. Prášok do pečiva
-
1 čl Jedlá sóda
-
1 bal. Vanilkový puding
-
2 pl Krupica
-
2 pl Olej
-
1/2 ks Citrónová šťava
-
Krém
-
1 bal. Vanilkový puding
-
6 kociek Biela čokoláda
-
200 ml Mlieko
-
200 ml Sýtená minerálka
-
p.ch. Práškový cukor
-
p.p. Čokoládová poleva
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
CestoBanány rozmixujeme na kašu, pridáme šťavu z polovice citróna a jogurt. Premiešame a pridáme všetky ostatné suroviny (ak je cesto príliš tuhé, pridáme ešte jogurt – závisí to na hustote jogurtu. |
2
Hotovo
|
Namiesto jogurtu môžeme použiť aj kyslú smotanu). Pripravené cesto navrstvíme na plech, ktorý sme vystlali papierom a pečieme pri teplote 200 stupňov do zlatista. |
3
Hotovo
|
KrémPuding uvaríme v mlieku a vo vode (+ cukor podľa chuti). Do horúceho pudingu pridáme na kocky nalámanú čokoládu a miešaním ju rozpustíme. |
4
Hotovo
|
Biely krém nanesieme na upečený a vychladnutý plát cesta a pekne uhladíme. Ozdobíme čokoládovou polevou a necháme stuhnúť. Dobrú chuť! |