Ingrendiencie
-
zloženie cesta
-
1 hrnček Cukor
-
1,5 hrnčeka Voda
-
3 hrnčeky Hladká múka
-
3 pl Kakaové maslo
-
4 pl Olej
-
1 ks Rum
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
100 g Hrozienka
-
100 g Nasekané orechy
-
štipka Soľ
-
Zloženie čokoládovej polevy
-
-
-
-
Popis
Ak ste v kuchyni začiatočníkov, alebo si len netrúfate na pečenie zložitých niekoľkoposchodových tort s vrstvami našľahaného krému, neznamená to, že nemôžete zvládnuť pripraviť vynikajúci tortu.
S tým správnym receptom je to možné! Vyskúšajte napríklad tento vynikajúci a jednoduchý recept na orechovú tortu, ktorú zvládnu bez problému upiecť aj začiatočníci. Môžete si zavolať na pomoc aj deti a užiť si pečenie spolu!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Všetky zložky cesta dobre premiešajte. Plech vymažte olejom a vysypte ho múkou. Zmes nalejte do plechu a pečte v rúre 25 minút. |
2
Hotovo
|
V prvých 15 minútach rúru neotvárajte. Nechajte tortu vychladnúť a potom zahrejte všetky zložky na prípravu polevy v hrnci. Akonáhle sa spoja, natrite polevu na povrch torty a nechajte ho vychladnúť pred podávaním. |
3
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |