• Home
  • Koláče
  • Čokoládový „Vlnkáč“ je jeden skvost: Jeho tvarohovo-vanilkový krém je neskutočným pokušením
0 0
Čokoládový „Vlnkáč“ je jeden skvost: Jeho tvarohovo-vanilkový krém je neskutočným pokušením

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Zloženie čoko vrstvy
100 g Čokoláda
100 g Maslo
100 g Cukor
100 g Hladká múka
2 pl Kakao
2 ks Vajcia
1/2 čl Prášok do pečiva
1 bal. Vanilková esencia
štipku Soľ
Tvarohova vrstva
200 g Tvaroh
2 pl Cukor
1 ks Vajcia
1 bal. Vanilková esencia

Čokoládový „Vlnkáč“ je jeden skvost: Jeho tvarohovo-vanilkový krém je neskutočným pokušením

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • Zloženie čoko vrstvy

  • Tvarohova vrstva

Popis

Zdieľať

Keď sa povie čokoládová torta  veľa z Nás si ihneď vybaví niekoľkoposchodovú tortu zdobenú vrstvami krému a kombináciu niekoľkých druhov čokolády dohromady. Príprava takých tort je však veľmi náročná.

Existujú však aj veľmi jednoduché torty, ktoré Vás očaria svojou čokoládovou chuťou.

Vyskúšajte napríklad následujúci recept, ktorý s čokoládou spája aj tvarohovú vrstvu a vytvára tak zaujímavú chuťovú aj vizuálnu kombináciu.

(Visited 1 581 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Čokoládu nalámte a roztavte spoločne s maslom. Vyšľahajte vajcia s cukrom a soľou a zmiešajte s čokoládovou zmesou. Múku zmiešajte s kakaom a práškom do pečiva a pridajte do zmesi.

2
Hotovo

Zmiešajte tvaroh, vajcia, cukor a vanilku. Na dno formy vložte čokoládové cesto a naň vrstvu cesta tvarohového, potom vrstvy opakujte. Pečte pri 180 stupňoch po dobu 30-40 minút a môžete podávať.

3
Hotovo

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Lydia

Predošlý
Univerzálne cesto: Dajte ho do potravinárskej fólie a do chladničky. Vydrží viac ako týždeň a sú z neho tie najlepšie buchty, aké som kedy jedla
Ďalší
Palacinky z tvarohovo-pudingového cesta BEZ MÚKY a CUKRU, po ktorých určite nepriberiete.
Predošlý
Univerzálne cesto: Dajte ho do potravinárskej fólie a do chladničky. Vydrží viac ako týždeň a sú z neho tie najlepšie buchty, aké som kedy jedla
Ďalší
Palacinky z tvarohovo-pudingového cesta BEZ MÚKY a CUKRU, po ktorých určite nepriberiete.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here