Ingrendiencie
-
1 kg Zemiaky
-
400 g Bravčové mäso
-
1 ks Cibuľa
-
500 g Lístkové cesto
-
50 g Tvrdý syr
-
3-4 ks Nakladané uhorky
-
1 ks Vajcia
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Chceli by ste ohromiť vašich priateľov? Vyskúšajte tento pokrm je naozaj báječný. Najlepšie však je, že do náplne si môžete pridať aj rôzne ďalšie suroviny, ktoré máte radi. Recept môžete napríklad ozvláštniť rôznymi bylinkami ako tymiánom či pažítkou.
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Mäso vložte do hlbšej panvice a na oleji ho prudko osmažte po dobu troch minút. Pridajte soľ, čierne korenie a cibuľu. Za stáleho miešania všetko orestujte. Znížte teplotu, zakryte a nechajte restovať 10 až 15 minút. Mäso odokryte a nechajte na miernom ohni restovať ďalšie 4 minúty, aby sa odparila prebytočná šťava. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
|
7
Hotovo
|
|
8
Hotovo
|
|
9
Hotovo
|
Upečené loďky môžete podávať s rôznymi zeleninovými šalátmi, napríklad s rajčinovo cibuľovým alebo nakladanou zeleninou. Prajeme vám pohodové chvíle strávené v kuchyni a dobrú chuť k večeri či k obedu. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |