Ingrendiencie
-
2 kg Bravčová panenka
-
1 ks Cibuľa
-
p.ch. Zelená cibuľka
-
75 g Šľahačková smotana
-
100 g Maslo
-
250 ml Kyslá smotana
-
50 ml Olej
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Dostali ste chuť na niečo mäsové, no nenašli ste ten správny recept? Ponúkame vám návod na skvelý obed z bravčovej panenky na smotane, ku ktorej sa hodí ako príloha sezónna tekvica, zemiaky ale aj ryža. Vďaka zelenej cibuľke dostane pokrm tú správnu arómu a pochutí si na tom celá vaša rodina!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Bravčovú panenku nakrájajte na 2-3 cm kúsky. |
2
Hotovo
|
Vyberte mäso, pridajte do panvice zvyšok slnečnicového oleja a obe cibule. |
3
Hotovo
|
Hneď ako sa smotana mierne nahreje, pridajte do panvice mäsové medailóny. Nechajte podusiť na malom ohni po dobu 30 minút. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |