• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
0 0
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1,5 kg Bravčové mäso
500 g Huby
250 g Smotanový syr
3 ks Strúčiky cesnaku
1 PL Paradajkové pyré
Soľ, korenie
Olej

Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Mäso na hubách je tradičný recept slovenskej kuchyne. Môžeme takto pripravovať hovädzie, alebo bravčové mäso a niekedy aj kuracie. Pretože naša krajina je všeobecne známa tým, že bravčové mäso používa veľa, zvolíme práve tento druh.

Bravčové mäso je celkom rýchlo pripravené, a preto je skvelou voľbou pre rýchly obed, alebo večerou. Dnešný recept ho doplní o chutnú syrovú omáčkou a použité budú aj huby, ktoré sa k mäsu skvele hodia.

(Visited 1 037 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso nakrájajte na väčšie kocky, pridajte trochu oleja do hrnca, vsypte mäso a začnite opekať.

2
Hotovo

Očistite huby a nakrájajte ich na kúsky. Akonáhle mäso zbelie a pustí šťavu, podlejte ho trochou vody a pridajte huby.

3
Hotovo

Pridajte paradajkové pyré a cesnak, zmes nechajte povariť. Akonáhle je mäso hotové, pridajte syr a miešajte, kým sa úplne nerozpustí. Jemne dochuťte korením a môžete podávať.

Lydia

Predošlý
Milujete Nivu? Potom vyskúšajte tento recept na pečivo z Nivy! Učaruje Vám pri prvom ochutnaní!
Ďalší
Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!
Predošlý
Milujete Nivu? Potom vyskúšajte tento recept na pečivo z Nivy! Učaruje Vám pri prvom ochutnaní!
Ďalší
Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here