Ak máte radi kapustníky, potom vám bude chutiť aj ich mäsová verzia. Nie sú síce podobné vzhľadom, no chuťovo v nich určite nájdete spojivo. Tento koláč je veľmi šťavnatý, krehký a lahodný....
Existuje mnoho spôsobov, ako si na zimu uskladniť papriku. Môže sa k nej pridať korenie či med a skvelá zálievka je na svete. V prípade, že chcete vyskúšať niečo nové,...
Lasagne sú jedno z najlepších jedál. Ich príprava je ale celkom náročný proces. Omáčka, ktorou sa lasagne zalievajú, potrebuje svoj čas a nie vždy sa všetko podarí tak, ako to na začiatku...
Klobása a údeniny nie sú výsadou len maďarskej, slovenskej, či slovanskej kuchyne všeobecne. Sem tam údeniny použijú aj poriadny taliansky chlapi a to predovšetkým v kuchyni, ktorá aj napriek klobáse v...
Pečeňová paštéta je chutná a zdravé alternatíva rôznych predkrmov. Ponúkame vám jednoduchý recept, ktorý si vyžaduje minimum času a určite vás poteší svojou jemnou rafinovanou chuťou.
Kombináciou troch surovín získate zbraň proti rôznym chorobám (astma, artritída, vysoký krvný tlak, neplodnosť, impotencia a iné), rovnako sa radí aj k terapeutickým nápojom na zvýšenie imunity a zníženie cholesterolu.
Zemiakový šalát už dávno nie je len záležitosťou štedrovečernej tabule. Radi si ho vychutnáme aj k mäsám a vyprážaným jedlám po celý rok. V lete však dominuje príprava mäsa skôr na grile a ľahšie...
Toto jedlo z mrkvy robím už roky, dokonca ho milujú aj deti. Robím ho ako prílohu, alebo len ako pochúťku k televízii. Len ju pokvapkajte olejom, potrite cesnakom a máte...