Biele ako sneh, vnútri čierne ako hriech. Tieto famózne čokoládové guličky budete milovať z 3 jednoduchých dôvodov – rýchla príprava, minimum potrebných surovín a úžasná chuť.
V období zimy a Vianočného obdobia sa radi zahrejeme pri šálke horúceho nápoja. Horúca biela čokoláda, pripomínajúca sneh. Typicky likér v tomto období a štipka škorice, dodáva nápoju to správne...
Je to síce trochu prácnejší recept ako býva recept na jednoduché bábovky, ale určite stojí za vyskúšanie. Vo vnútri sa skrýva vanilkové prekvapenie. Kto má rád kokos, ten si určite...
Ak už máte dosť ťažkých maslových krémov, pripravte si jemný kokosový krém, ktorý je vhodný ako do koláčov, tak aj do rôznych typov tôrt. Na prípravu luxusného raffaello krému budete...