• Home
  • Koláče
  • Tvarohový koláčik s bielou čokoládou: Dostane vás svojou ľahkosťou a chuťou. Potrebovať budete len týchto 6 vecí
0 0
Tvarohový koláčik s bielou čokoládou: Dostane vás svojou ľahkosťou a chuťou. Potrebovať budete len týchto 6 vecí

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

250 g Tvaroh
2 pl Krupica
1 ks Vajcia
100 ml Mlieko
2 pl Cukor
50 g Biela čokoláda

Tvarohový koláčik s bielou čokoládou: Dostane vás svojou ľahkosťou a chuťou. Potrebovať budete len týchto 6 vecí

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 316 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do misy dáme tvaroh, ktorý sme preosiali cez sito a pridáme cukor, plnotučné mlieko alebo kyslú smotanu. Všetko spolu mixujeme a postupne pridávame krupicu. Jej množstvo môžeme mierne regulovať v závislosti od toho, či sme použili mlieko alebo kyslú smotanu. Keď vyšľaháme jednoliatu zmes, pridáme vajce a vymiešame metličkou na šľahanie.

Bielu čokoládu lámeme na malé kúsky. Môžeme si pomôcť dreveným valčekom alebo tĺčikom na mäso (čokoládu umiestnime do vrecúška), ktorým čokoládu „roztlčieme“. Následne ju pridáme k tvarohovej zmesi a dobre zamiešame.

Pripravíme si formu na pečenie, ktorú dôkladne vymastíme maslom. Pripravenú zmes vylejeme do formy a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov po dobu 30 až 35 minút.

2
Hotovo

Po upečení podávame nakrájané na kúsky. Tvarohový koláč sa skvele hodí ku káve. Deťom chutí aj s kakaom alebo čajom.

Prajeme vám dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Netradičný fitness šalát s kuracím mäsom a vajíčkovými „palacinkami“, ktorý vás určite zasýti.
Ďalší
Pečené zemiaky po austrálsky: Jednoduché, chutné a hlavne originálne!
Predošlý
Netradičný fitness šalát s kuracím mäsom a vajíčkovými „palacinkami“, ktorý vás určite zasýti.
Ďalší
Pečené zemiaky po austrálsky: Jednoduché, chutné a hlavne originálne!