Takéto famózne hrianky, ako vám predstavíme teraz, ste ešte nejedli! Budete sa po nich zalizovať

Hriankovač odložte nabok! Na úvod si jednu vec vysvetlime. Samozrejme, že klasická hrianka existuje v dvoch variantoch, a to olejová (resp. Opečená na tuku na panvici), alebo suchá (opečená v hriankovači). Na tentokrát však druhú variantu vynecháme, tuk obsiahnutý v hriankach totiž nepredstavuje iba chuťový bonus. Hrianky? Všetci ich milujeme! Čo Vás napadne,...

Lydia

7. januára 2020
1 146 Videní

Fantastické bravčové plátky pečené na pive. Pochutí si celá rodina!

Bravčové karé je vďačný kus mäsa, pretože sa dá robiť nielen na mnoho spôsobov, ale zjedia ho dokonca aj deti. Nik z neho nemusí vyberať mastné časti a tak sú doma všetci spokojní. Aby však boli spokojné nielen deti, ale aby ste ulahodili aj svojim polovičkám, pripravte si fantastické bravčové karé na pive.Pochutí...

Lydia

7. januára 2020
1 493 Videní

Lahodné cuketovo-mäsové karbonátky, ktoré ste ešte určite neochutnali! Pripravte si ich na večeru už dnes a recept zaradíte do svojej knihy obľúbených receptov

Leto a s ním i cukety v plnom prúde… Čo tak vyskúšať jeden z mojich receptov? Cuketu milujem na sladko, i na slano, ale v tomto článku nájdete podľa mňa ten najlepší receptík na jedlo z cukety. (Visited 608 times, 1 visits today)

Lydia

7. januára 2020

Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!

Mäso na hubách je tradičný recept slovenskej kuchyne. Môžeme takto pripravovať hovädzie, alebo bravčové mäso a niekedy aj kuracie. Pretože naša krajina je všeobecne známa tým, že bravčové mäso používa veľa, zvolíme práve tento druh. Bravčové mäso je celkom rýchlo pripravené, a preto je skvelou voľbou pre rýchly obed, alebo večerou. Dnešný recept ho doplní o chutnú...

Lydia

7. januára 2020
1 430 Videní
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here