Ingrendiencie
-
800 g Zemiaky
-
3 pl Jarná cibuľka
-
p.ch. Bylinky
-
1 pl Sójové mlieko
-
2 pl Maslo
-
p.p. Olej
-
HRÁŠKOVÝ DIP
-
1,5 šálky Zelený hrášok
-
1 ks Tofu
-
2 čl Olej
-
p.ch. Soľ, korenie
-
1 čl mäta
Popis
Chutné koláčiky zo zemiakov, podávané s hráškovým dipom a čerstvými bylinkami. Svieže, chutné, slané pečivo, hotové za 30-45 minút.
(Visited 185 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cibuľku restujeme na olivovom oleji. |
2
Hotovo
|
Uvarené a popučené zemiaky, nasekané bylinky, maslo, sójový nápoj a cibuľku zmiešame a z tejto zmesi vytvarujeme koláčiky . V rúre pred hriatej na 180 stupňov ich pečieme cca 10 minút, pokiaľ koláčiky nezozlatnú |
3
Hotovo
|
Hráškový dip - Mrazený hrášok zalejeme horúcou vodou a necháme zmäknúť cca 5-10 minút |
4
Hotovo
|
.Vodu vylejeme, hrášok vložíme do mixéra a spolu s ostatnými ingredienciami zmiešame. .Upečené koláčiky prelejeme hráškovým dipom a ozdobíme čerstvými bylinkami. |