• Home
  • Hlavné jedlá
  • Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!
0 0
Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Mleté mäso
2 bal. Paradajkový pretlak
6 ks Strúčiky cesnaku
2 bal. Apetito tav.syr
1 plechovka Kukurica v konzerve
2 ks Cibuľa
p.p. Olej
p.ch. Kečup
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Oregáno
na posypanie Strúhaný parmezán

Stačí len 30 minút a vykúzlite tú najlepšiu zmes na špagety. Doma sa jej nevieme nabažiť!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Snáď nie je nikto, kto by nemal rád špagety. Sú jednoduché a hlavne sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov. Dnes sme si pre vás pripravili recept na tú najchutnejšiu mäsovú zmes, ktorú ste kedy ochutnali.

(Visited 1 156 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Nakrájame dve cibule a na troške oleja osmažíme, dosklovita, pridáme mleté ​​mäso a necháme presmažit. Potom osolíme, okoreníme, posypeme oreganom, najprv len mierne a neskôr môžeme pridať podľa vašej chuti. Prelisujeme cesnak a pridáme k mäsu. Všetko dôkladne premiešame a varíme.

2
Hotovo

Postupne pridávame pretlak, kečupu asi tak 150-200 ml, zalejeme 300 ml vody a necháme mierne prebublávať asi 5 minút.
Ďalej vmiešame Apetito alebo Smotanito, môžeme pridať ešte trochu oregana a neustále varíme, kým sa syr nerozpustí, nezabúdame premiešavať.

3
Hotovo

Až sa syr rozpustí, pridáme kukuricu, podľa chuti prisolíme, môžeme pridať trochu cesnaku, čerstvej bazalky a je hotovo.
Uvarené špagety dáme na tanier, pridáme zmes a nezabudneme všetko pekne posypať parmezánom.

4
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Zemiaky zapečené s kuracím mäsom: Keď som ich prvýkrát ochutnala, hneď som si od mojej susedky pýtala recept! Toto jedlo púta pozornosť celej rodiny už keď sa pečie v rúre
Ďalší
Výborný recept na jednoduchú večeru, ktorá zasýti. Bochník z lístkového cesta plnený mäsom a vajíčkom!
Predošlý
Zemiaky zapečené s kuracím mäsom: Keď som ich prvýkrát ochutnala, hneď som si od mojej susedky pýtala recept! Toto jedlo púta pozornosť celej rodiny už keď sa pečie v rúre
Ďalší
Výborný recept na jednoduchú večeru, ktorá zasýti. Bochník z lístkového cesta plnený mäsom a vajíčkom!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here