Ingrendiencie
-
1 kg Mleté mäso
-
2 bal. Paradajkový pretlak
-
6 ks Strúčiky cesnaku
-
2 bal. Apetito tav.syr
-
1 plechovka Kukurica v konzerve
-
2 ks Cibuľa
-
p.p. Olej
-
p.ch. Kečup
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Oregáno
-
na posypanie Strúhaný parmezán
Popis
Snáď nie je nikto, kto by nemal rád špagety. Sú jednoduché a hlavne sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov. Dnes sme si pre vás pripravili recept na tú najchutnejšiu mäsovú zmes, ktorú ste kedy ochutnali.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Nakrájame dve cibule a na troške oleja osmažíme, dosklovita, pridáme mleté mäso a necháme presmažit. Potom osolíme, okoreníme, posypeme oreganom, najprv len mierne a neskôr môžeme pridať podľa vašej chuti. Prelisujeme cesnak a pridáme k mäsu. Všetko dôkladne premiešame a varíme. |
2
Hotovo
|
Postupne pridávame pretlak, kečupu asi tak 150-200 ml, zalejeme 300 ml vody a necháme mierne prebublávať asi 5 minút. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |