0 0
Bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami bez vyprážania

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

p.ch. Bravčové rezne
p.ch. Soľ, korenie
2-3 ks Cesnak
3-4 pl Kyslá smotana
1 ks Cibuľa
2 ks Paradajky
150 g Strúhaný syr

Bravčové rezne so syrom, smotanou a paradajkami bez vyprážania

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 851 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Bravčové rezne naklepeme, osolíme a okoreníme podľa chuti.

2
Hotovo

Cesnak prelisujeme a zmiešame s majonézou alebo kyslou smotanou. Potrieme ňou obe strany rezňa. Položíme rezne na plech s papierom na pečenie.

3
Hotovo

Cibuľu a paradajky nakrájame na kolieska a položíme na hornú časť rezňov. Najprv cibuľu a potom paradajku.

4
Hotovo

Pečieme 20 minút pri teplote 200 stupňov. Rezne vyberieme, posypeme ich syrom a vrátime späť do trúby na 10-15 minút. Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Najjednoduchšie lahodné trubičky z lístkového cesta pripravené len z troch ingrediencií!
Ďalší
Kapsičky z lístkového cesta plnené šunkou a syrom! Rýchlovka na ktorej si pochutí celá rodina!
Predošlý
Najjednoduchšie lahodné trubičky z lístkového cesta pripravené len z troch ingrediencií!
Ďalší
Kapsičky z lístkového cesta plnené šunkou a syrom! Rýchlovka na ktorej si pochutí celá rodina!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here