Ingrendiencie
-
3 hrnčeky Polohrubá múka
-
250 g Maslo
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
1 hrnček Kryštálový cukor
-
Náplň
-
250 g Tvaroh
-
3 ks Vajcia
-
cca1 hrnček Kryštálový cukor
-
100 g Hrozienka
-
1 bal. Vanilkový cukor
Popis
Premýšľate už s nadchádzajúcim víkendom o tom, čo upiecť? Odpoveď nájdete v našom dnešnom recepte. Je hotový za pár minút a jeho chuť je fantastická. Poteší Vás jeho osviežujúcu chuť a nadýchanosť piškótou, do ktorého cesta sa nepridáva jediné vajce.
S šálkou kávy, alebo čaju môžete tento koláč ihneď servírovať na víkendový stôl. Je báječný a Vy s ním budete sláviť len úspech.
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Pridáme cukor kryštál a prášok do pečiva. Dôkladne premiešajte. Neľakajte sa. Cesto nemá obvyklú konzistenciu. Je sypké, takmer ako odrobinky. Dajte cesto odpočívať do chladničky. |
3
Hotovo
|
Medzitým si pripravíme náplň. Pomocou ručného šľahača zmiešame všetky suroviny na náplň, okrem hrozienok. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Teraz vytiahneme cesto z chladničky. Polovicu nasypeme na plech a zľahka utlačíme. Plech nie je nutné vymazať maslom, ani vysypať múkou. |
6
Hotovo
|
Na túto časť nalejeme náplň a rozotrieme. |
7
Hotovo
|
Náplň zasypeme zvyškom cesta. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov a pečieme po dobu 40-50 minú |
8
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |