• Home
  • Večere
  • Ak máš doma zemiaky a syr, môžeš si pripraviť výborné jedlo. Ak si ho pripravíte takto, vaši hostia vás budú nosiť na rukách!
0 0
Ak máš doma zemiaky a syr, môžeš si pripraviť výborné jedlo. Ak si ho pripravíte takto, vaši hostia vás budú nosiť na rukách!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Zemiaky
1 ks Cibuľa
2 ks Vajcia
100 g Tvrdý syr
p.p. Soľ, korenie
Na obaľovanie
3 PL Polohrubá múka
3 PL Strúhanka
2 ks Vajcia
p.p. Olej

Ak máš doma zemiaky a syr, môžeš si pripraviť výborné jedlo. Ak si ho pripravíte takto, vaši hostia vás budú nosiť na rukách!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Na obaľovanie

Popis

Zdieľať

Z tohto množstva bude veľká porcia zemiakových fašíriek. Podávať ju môžete s cesnakom, smotanou ale hodia sa aj ku prívarkom. Fašírky môžete ochutiť cesnakom alebo ľubovoľnými bylinkami.

(Visited 731 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zemiaky očistíme, nakrájáme na plátky a uvaríme v osolenej vode.

2
Hotovo

Scedíme a rozpučíme. Pridáme nadrobno nakrájanú cibulu a nastrúhaný syr. Pridáme dve vajíčka a ochutíme soľou a korením.

3
Hotovo

Ďalšie dve vajíčká vyšľaháme, zo zmesy vytvarujeme fašírky, obalíme ich v múke, vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.

4
Hotovo

Vyprážáme ich na horúcom oleji z oboch strán.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Recept na tie najrýchlejšie domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
Ďalší
U nás sa mrkva nikdy moc nejedla. Od tej doby, čo ju pripravujem takto, sa idú všetci za ňou potrhať!
Predošlý
Recept na tie najrýchlejšie domáce bochníky plnené šunkou a syrom s fantastickou chuťou! Pripravené za 20 minút!
Ďalší
U nás sa mrkva nikdy moc nejedla. Od tej doby, čo ju pripravujem takto, sa idú všetci za ňou potrhať!