• Home
  • Večere
  • Neviete čo na večeru? Skúste Zemiaky s cesnakom, smotanou a syrom. Je to bomba!
0 0
Neviete čo na večeru? Skúste Zemiaky s cesnakom, smotanou a syrom. Je to bomba!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
5 ks Zemiaky
100 g Maslo
5 PLstrúh. Parmezán
3 ks Strúčiky cesnaku
trochu Petržlenová vňať
1 PL Kyslá smotana

Neviete čo na večeru? Skúste Zemiaky s cesnakom, smotanou a syrom. Je to bomba!

Kuchyňa:
  • 25 min.
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Pozdravujeme všetkých priaznivcov rýchlych receptov. Žijeme vo svete, kde sa každý snaží všetko uponáhľať a voľného času dosť ubúda. My vám práve z tohto dôvodu prinášame rýchle recepty na večere, obedy, raňajky. Dnes sme si pre vás pripravili niečo nové. Jedná sa o zemiaky pečené v rúre s cesnakom, smotanou a syrom. Skúste teda aj vy tento skvelý recept a pošlite nám fotografie vašich výtvorov do komentárov. Poďme sa teda pozrieť na ingrediencie a jednoduchý postup.

(Visited 3 153 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Umyjeme si poriadne zemiaky, nakrájame ich na mesiačiky alebo plátky podľa ľubovôle a naukladáme ich na panvicu a zalejeme
vodou.

2
Hotovo

Zemiaky varíme do mäkka. Potom si pripravíme nátierku z cesnaku. Nastrúhame cesnak a zmiešame s mäkkým maslom,
ochutíme a pridáme parmezán s petržlenom.

3
Hotovo

Nakoniec zjemníme kyslou smotanou. Uvarené mäkké zemiačiky si vyskladáme
na plech s papierom na pečenie a potrieme ich cesnakovou nátierkou. Pečieme v rúre na 220 stupňov po dobu 15 minút. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Vajíčková pomázanka od Terezky – pochutí si vždy na nej celá rodina.
Ďalší
Slané variácie z lístkového cesta na 3 plechy! Hotové za 15 minút!
Predošlý
Vajíčková pomázanka od Terezky – pochutí si vždy na nej celá rodina.
Ďalší
Slané variácie z lístkového cesta na 3 plechy! Hotové za 15 minút!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here