• Home
  • Hlavné jedlá
  • Zapečená kapusta v rúre! Zakarpatský recept na ktorom si musí pochutnať každý!
0 0
Zapečená kapusta v rúre! Zakarpatský recept na ktorom si musí pochutnať každý!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
Kapusta
150 g Bračová masť
130 ml Smotana
30 g Paradajkový pretlak
1,5 l Voda
p.ch. Soľ, korenie

Zapečená kapusta v rúre! Zakarpatský recept na ktorom si musí pochutnať každý!

Kuchyňa:
  • 50 min.
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

V dnešnom článku vám ukážeme úplne dokonalý recept, ktorý pochádza z Ukrajiny. Zapečená kapusta je skvelá hlavne tým, že je veľmi jednoduchá na prípravu. A tá chuť? Proste božská! Šťavnatý recept sa hodí na obed či večeru a zasýti celú vašu rodinu!

(Visited 305 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najskôr si uvaríme kapustu, následne jemne nakrájame cibuľu a opražíme ju na masti.
Mäso si nakrájame na tenké kúsky a dochutíme soľou a korením.

2
Hotovo

Do listov kapusty zabalíme mäso a vložíme lyžičku cibule. Zrolujeme.
Dno pekáča pokryjeme listy kapusty. Umiestnime do pekáča naše rolky.

3
Hotovo

Posolíme a zalejeme vriacou vodou, mala by dosahovať 1-2 cm. Pridáme paradajkový pretlak a kyslú smotanu.

4
Hotovo

Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov po dobu 40 minút.

Máme hotovo! Dobrú chuť.

Tento recept je ideálny na obed aj večeru pre celú rodinu! Zdieľajte recept aj s vašimi priateľmi!

Lydia

Predošlý
Ak milujete halušky, je tento recept priamo pre Vás! Špenátové halušky s cesnakovou omáčkou a kuracím mäsom!
Ďalší
Škoricovo-slivkový koláč: Tradičná domáca pochúťka, ktorej takmer nikto neodolá!
Predošlý
Ak milujete halušky, je tento recept priamo pre Vás! Špenátové halušky s cesnakovou omáčkou a kuracím mäsom!
Ďalší
Škoricovo-slivkový koláč: Tradičná domáca pochúťka, ktorej takmer nikto neodolá!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here