Ingrendiencie
-
100 ml Hustý sirup
-
400 ml Vodka
-
1 bal. Puding
Popis
Je fantastická a pritom tak jednoduchá. Môžete ju pripraviť v akejkoľvek farbe. Všetko, čo potrebujete je 20 minút času a len tri suroviny!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Vodu a sirup zmiešame v kastróliku – ak používame kyslejší sirup pridáme práškový cukor, ak naopak príliš sladký (napr. Jahodový) môžeme dokysliť trochou kyseliny citrónovej. |
2
Hotovo
|
Do tekutej zmesi pridáme puding a rozmiešame. Preložíme na plameň a za stáleho miešania varíme na miernom ohni, ako klasický puding. |
3
Hotovo
|
Počas varenia hmota začne postupne topiť a na konci by mala byť úplne číra. Keď sa začnú v želatíne počas varenia robiť hrudky, je to znamenie, že bude čoskoro hotová, základom je neustále miešať. |
4
Hotovo
|
Potom zložíme z plameňa a stále miešame. Do umývadla napustíme studenú vodu, vložíme do nej kastról a miešame. A tým celú zmes ochladíme. |
5
Hotovo
|
Keď už má želatína izbovú teplotu nalejeme na povrch dezertu. Želáme vám dobrú chuť! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |