Ingrendiencie
-
100 g Kryštálový cukor
-
80 g Hladká múka
-
1 pl Prášok do pečiva
-
4 čl Kakao
-
1 ks Vajcia
-
2 pl Olej
-
100 ml Kyslá smotana
-
250 g Nízkotučný tvaroh
-
100 g Práškový cukor
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
200 g Šľahačková smotana
-
400 ml Voda
-
20 g v prášku Želatína
-
250 g Ovocie
Popis
Torta chutí fantasticky a jej príprava je skutočne jednoduchá. Môžete použiť akékoľvek zavárané ovocie – od čerešní, až po exotický ananás či lesné plody.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Vajcia si ušľaháme s cukrom do peny. Postupne pridáme kyslú smotanu a olej. Opäť dobre prešľaháme. |
2
Hotovo
|
Formu na pečenie vymastíme maslom a navrstvíme do nej cesto tak, aby nebolo hrubšie ako 3 cm. |
3
Hotovo
|
Tvaroh ušľaháme so smotanou, práškovým cukrom a vanilkou. |
4
Hotovo
|
Formu na pečenie vyložíme fóliou. Na dno navrstvíme 1/3 Sušienkové-ovocné zmesi a zalejeme niekoľkými lyžicami krému.Toto vrstvenie opakujeme ešte 2x. |
5
Hotovo
|
Tortu prikryjeme alobalom a vložíme na 5-6 hodín do chladničky stuhnúť. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |