Ingrendiencie
-
1 kg Bravčová krkovica
-
1 ks Cibuľa
-
1 kg Kyslá kapusta
-
1/2 hrnčeka Vývar
-
2-3 pl Olej
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Mletá červená paprika
-
p.ch. Granulový cesnak
Popis
Vyskúšajte recept, čo krkovičku zaručene osvieži. Určite sa vám táto pochúťka zapáči.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Krkovičku necháme vcelku. Zvrchu ju narežeme, akoby sme z nej chceli vytvoriť pláty. 2.) Vznikne nám z nej pekný obrazec harmoniky, avšak treba si dať pozor, aby sme ju neprekrojili. |
2
Hotovo
|
Krkovičku v takejto zmesi necháme marinovať. Pokojne ju môžeme nechať v chladničke aj celú noc.Keď je krkovička pripravená, do zárezov ešte pridáme kyslú kapustu.Celé mäso opäť prikryjeme kapustou. |
3
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |