• Home
  • Rôzne
  • Perfektný trik na prípravu rezňov: Pridajte do strúhanky túto surovinu a budú oveľa chutnejšie!
0 0
Perfektný trik na prípravu rezňov: Pridajte do strúhanky túto surovinu a budú oveľa chutnejšie!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Perfektný trik na prípravu rezňov: Pridajte do strúhanky túto surovinu a budú oveľa chutnejšie!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Popis

Zdieľať

Chystáte na zajtrajší obed obľúbenú klasiku – rezne vyprážané v trojobale? Máme pre vás skvelý tip, vďaka ktorému budú rezne ešte chutnejšie, než kedykoľvek predtým. Neváhajte a vyskúšajte to, nakoniec, toto vylepšenie používajú aj profesionálni šéfkuchári v najlepších reštauráciách.

(Visited 1 862 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Červená paprika a chilli

Pokiaľ máte radi trošku ostrejšie rezne, vyskúšajte do strúhanky primiešať aj trochu červenej papriky a chilli lupienky. Môžete tak pripraviť výborné „diabolské rezne“.

2
Hotovo

Maslove sušienky

V Česku sa rezne podávajú takmer vždy potreté maslom. Pokiaľ chcete dodať reznom vábivú vôňu aj bez masla, stačí, keď do strúhanky jednoducho prisypeme trochu namletých maslových sušienok. Rezne budú krásne voňať maslovou arómou.

3
Hotovo

Sušený zázvor

Ak chcete trošku exotickejšiu chuť, odporúčame 1 lyžičku mletého zázvoru. Primiešajte zázvor do strúhanky a obaľujeme ako obvykle. Rezne budú mať výraznú, jemne pikantnú chuť.

4
Hotovo

Malá štipka kyseliny citrónovej v prášku

Pridajte do malú štipku kyseliny citrónovej v prášku do strúhanky a máte rezne, ktoré sú sviežejšie a lepšie ich strávite. Vyskúšajte a budete milo prekvapení.

5
Hotovo

Arašidy alebo vlašské orechy

Rozdrvte niekoľko slaných arašidov, alebo vlašských orechov a pridajte ich do strúhanky, ktorou obalíte rezne. Toto vylepšenie dodá bravčovým rezňom úžasnú chuť. Navyše nemusíte soliť ani inak ochucovať, rezne budú mať výbornú chuť!

6
Hotovo

Sušený kôpor

My, ako veľkí milovníci kôpru máme radi vôňu tejto aromatickej bylinky z našich záhradiek i v reznoch. Pridajte do strúhanky sušený a rozdrvený kôpor, petržlenovú vňať, alebo iné vaše obľúbené bylinky. Budete mať krásne voňavé a nevídane chutné rezne.

7
Hotovo

Drvené sušienky

Grahamové alebo maslové slané sušienky rozdrvíme nadrobno a primiešame ku strúhanke. Toto vylepšenie dodá chuť bravčovým a hydinovým rezňom, ale aj vyprážaným filé. Rovnako môžete do strúhanky pridať hrsť drvených chipsov, chipsy s príchuťou dodajú výbornú korenistú chuť.

8
Hotovo

kukuričné ​​lupienky

Môžete ich pridať do strúhanky alebo nimi strúhanku úplne nahradiť. Výsledok bude oveľa chrumkavejší a dodá fantastickú chuť najmä hydinovým stehienkam alebo prsiam.

9
Hotovo

Sušený cesnak

1-2 lyžičky sušeného cesnaku v strúhanke rezne nielen skvele ochutí, ale zároveň pridá fantastickú cesnakovú vôňu. Neváhajte pridať aj nadrobno nasekanú petržlenovú vňať.

10
Hotovo

Nadrobno nastrúhaný syr

Najlepší je parmezán. V talianskej kuchyni je neodmysliteľnou prísadou teľacích rezňov, výborne sa však hodí aj do bravčových či hydinových rezňov. Zmiešajte strúhanku s parmezánom v pomere 2: 1.

11
Hotovo

strúhaný kokos

Obyčajná kokosová múčka dokáže úžasne zjemniť hydinové mäso. Použite ho pri príprave kuracích alebo morčacích rezňov, primiešajte ho do strúhanky a sami uvidíte, aký skvelý bude výsledok.

12
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Kúpila som balík sušienok a pripravila najobľúbenejší krémeš pre celú rodinu.
Ďalší
Cesto nechala kysnúť cez noc. Keď som však ochutnala túto dobrotu, hneď večer som ju musela pripraviť tiež!
Predošlý
Kúpila som balík sušienok a pripravila najobľúbenejší krémeš pre celú rodinu.
Ďalší
Cesto nechala kysnúť cez noc. Keď som však ochutnala túto dobrotu, hneď večer som ju musela pripraviť tiež!