Ingrendiencie
-
1 kg Bavčová krkovička
-
1/2 hrnčeka Vývar
-
1 kg Kyslá kapusta
-
1 veľká Cibuľa
-
2-3 PL Olej
-
Soľ
-
Čierne korenie
-
Mletá červená paprika
-
Sušený cesnak
Popis
Vyskúšajte recept, čo krkovičku zaručene osvieži. Určite sa vám táto pochúťka zapáči.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Krkovičku necháme vcelku. Zvrchu ju narežeme, akoby sme z nej chceli vytvoriť pláty. 2.) Vznikne nám z nej pekný obrazec harmoniky, avšak treba si dať pozor, aby sme ju neprekrojili. |
2
Hotovo
|
Krkovičku v takejto zmesi necháme marinovať. Pokojne ju môžeme nechať v chladničke aj celú noc. Potom na ňu vylejeme vývar, aby bolo mäso šťavnaté a zakryjeme misu. |