• Home
  • Hlavné jedlá
  • Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.
0 0
Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Bavčová krkovička
1/2 hrnčeka Vývar
1 kg Kyslá kapusta
1 veľká Cibuľa
2-3 PL Olej
Soľ
Čierne korenie
Mletá červená paprika
Sušený cesnak

Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.

Kuchyňa:
  • 135 min.
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Vyskúšajte recept, čo krkovičku zaručene osvieži. Určite sa vám táto pochúťka zapáči.

(Visited 1 551 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Krkovičku necháme vcelku. Zvrchu ju narežeme, akoby sme z nej chceli vytvoriť pláty. 2.) Vznikne nám z nej pekný obrazec harmoniky, avšak treba si dať pozor, aby sme ju neprekrojili.
Musí zostať v jednom kuse. Krkovičku ochutíme soľou, dobre ju okoreníme a medzi jej zárezy vložíme nakrájané kúsky cibule.

2
Hotovo

Krkovičku v takejto zmesi necháme marinovať. Pokojne ju môžeme nechať v chladničke aj celú noc.
Keď je krkovička pripravená, do zárezov ešte pridáme kyslú kapustu.
Celé mäso opäť prikryjeme kapustou.

Potom na ňu vylejeme vývar, aby bolo mäso šťavnaté a zakryjeme misu.
Krkovičku pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov, približne 2 hodiny.
Krkovičku po jej dopečení podávame. Prajeme dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Najchutnejšia orechová torta na svete, je tak skvelá, že rovno si naložte 2 kusy na tanier
Ďalší
Chrumkavé zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
Predošlý
Najchutnejšia orechová torta na svete, je tak skvelá, že rovno si naložte 2 kusy na tanier
Ďalší
Chrumkavé zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here