Ingrendiencie
-
700 g Hladká múka
-
4 ks Vajcia
-
3 ks sredné Cibuľa
-
25 g Petržlenová vňať
-
podľa chuti Soľ, korenie
-
200 g Syr ementál
-
100 ml Slnečnicový olej
-
250 ml Voda
Popis
Neviem ako u vás, ale u nás môžu byť halušky kľudne aj každý deň. Práve pre to som sa rozhodla prísť s niečím novým, neokukaným. Tento báječný recept prešiel mnohými úpravami, kým sa vypracoval do finálnej podoby. Recept určite vyskúšajte a dajte nám vedieť v komentároch ako sa podaril.
(Visited 475 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Vo väčšom hrnci si pripravíme vodu a necháme ju zovrieť. Medzitým si očistené a nakrájané cibule upražíme na panvici ku ktorej neskôr pridáme aj petržlenovú vňať. Odstavíme z ohňa a dochutíme soľou a korením. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|