Ingrendiencie
-
4 ks Strúhané jablká
-
120 g Práškový cukor
-
500 g Polohrubá múka
-
4 ks Vajcia
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
200 g Maslo
-
1 bal. Vanilkový cukor
Popis
Napiecť celý plech buchiet za 25 minút je maličkosť. Neveríte? Inšpirujte sa nasledujúcim receptom, vďaka ktorému získate skvelé sladké pečivo vhodné nielen na raňajky, ale aj na akýkoľvek druh oslavy či sviatkov.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Rozmixujte si vajíčka, ku ktorým následne pridajte roztopené maslo. K zmesi potom prisypte obyčajný a vanilkový cukor. |
2
Hotovo
|
V menších dávkach začnite pridávať múku zmiešanú s práškom do pečiva. Následne do cesta pridajte jablká nakrájané na menšie kocky. |
3
Hotovo
|
Plech na pečenie vysteľte papierom na pečenie a lyžicou na neho pridávajte cesto, pričom vzdialenosť medzi jednotlivými buchtami predstavuje asi 5 cm. |
4
Hotovo
|
Rúru si predhrejte na 200 stupňov a pečte 10-15 minút. Gratulujeme, lahodné buchtičky sú pripravené na konzumáciu! Ešte pred tým si ich môžete jemne posypať práškovým cukrom. Takéto buchty môžete piecť so slivkami, marhuľami a rôznymi druhmi sušeného ovocia. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |