• Home
  • Šaláty
  • Svieži šalát s kuracím mäsom a hroznom: Tento recept sa podáva na slávnostných recepciách
0 0
Svieži šalát s kuracím mäsom a hroznom: Tento recept sa podáva na slávnostných recepciách

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
350-400g Syr ementál
500 g Biele hrozno
300 g Ananásový kompót
400 g Kuracie prsia
150 g Biely jogurt
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Kremžská horčica
p.ch. Strúčiky cesnaku

Svieži šalát s kuracím mäsom a hroznom: Tento recept sa podáva na slávnostných recepciách

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Už skôr sme s vami zdielali recepty na zaujímavé šaláty . Každý z nich má svoju vlastnú zvláštnosť, ktorá robí šalát naozaj výnimočním. Tentoraz vám prinášame recept na chutný nízkokalorické šalát „Madame“ .

(Visited 933 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Hrozno umyte a bobuľky nakrájajte na polovice. Ak sú ananásové kocky veľké, prekrojte aj tie na menšie kúsky. Syr postrúhajte na jemnom strúhadle. Kuracie mäso si narežte na kocky a pripravte ho len na olivovom oleji, soli a korení, nič viac.

2
Hotovo

Chuť musí byť celkom jednoduchá. Nechajte ho vychladnúť. Všetky ingrediencie dajte do veľkej misky a zalejte bielym jogurtom, alebo smotanou.

3
Hotovo

Osoľte a okoreňte, kto chce môže pridať kvapku kremžskej horčice. Na záver pretlačte strúčik cesnaku a všetko dobre premiešajte. Prajeme dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Kakaová pletenka je tak super, že si pekári pýtajú recept. Za 20 rokov som nič lepšie nejedla
Ďalší
Zapečené cestoviny s kuracím mäsom a syrovou omáčkou pripravené za 20 minút!
Predošlý
Kakaová pletenka je tak super, že si pekári pýtajú recept. Za 20 rokov som nič lepšie nejedla
Ďalší
Zapečené cestoviny s kuracím mäsom a syrovou omáčkou pripravené za 20 minút!