• Home
  • Sladká jahodová maškrta.
0 0
Sladká jahodová maškrta.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

340 ml Kondenzované mlieko
600 g Prášok do pečiva
30 g Maslo
275 g Jahody
2 pl Citrónová šťava

Sladká jahodová maškrta.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 315 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Formu 23*23 cm si vymažeme maslom.Zmiešame kondenzované mlieko,práškový cukor a maslo v hrnci.

2
Hotovo

Privedieme k varu na strednej teplote a pridáme jahody a citrónovú šťavu. Varíme za stáleho miešania,až kým teplota nedosiahne 112-115 stupňov(mala by vzniknúť mäkká lopta)

3
Hotovo

Odstránime z tepla a nalejeme hneď to formy.Keď zmes trochu stvrdne,vytvoríme nožom vzory a necháme úplne vychladnúť.Môžeme ozdobiť rôznymi cukríkmi, sušeným ovocím ...

Lydia

Predošlý
Jahodové pokušenie.
Ďalší
Zlaté mlieko
Predošlý
Jahodové pokušenie.
Ďalší
Zlaté mlieko
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here