• Home
  • Hlavné jedlá
  • Skúsite túto netradičnosť? Chutná pečená ryža so syrom a šunkou!
0 0
Skúsite túto netradičnosť? Chutná pečená ryža so syrom a šunkou!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
100 g Šunka
100 g Mozzarela
3 dcl Ryža
1 ks Strúhaná mrkvy
2 pl Petržlenová vňať
2 ks Vajcia
1 hrnček Mlieko
150 g Smotanový syr
1 hrnček Parmezán
p. ch. Soľ, korenie

Skúsite túto netradičnosť? Chutná pečená ryža so syrom a šunkou!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Máte radi ryžu? Dochádzajú vám nápady na recepty? Chcete vyskúšať niečo nové? Tak je tento recept na pečenú ryžu so šunkou a syrom práve pre vás! Na tejto dobrote si pochutí cela vaša rodina! Pečená ryža sa hodí takmer pre akúkoľvek príležitosť. Navyše k nej nepotrebujete príliš veľké množstvo ingrediencií!

(Visited 841 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najskôr si pripravíme ryžu ako obvykle, potom už varenú ryžu zmiešame vo veľkej mise spoločne s mozzarellou, šunkou, mrkvou a petržlenom.
Zapekaciu misu si vytrieme olejom.

2
Hotovo

V mixéri si zmiešame vajcia, mlieko, smotanový syr, strúhaný parmezán, soľ a korenie. Zmes pridáme do veľkej misy s ryžu.

3
Hotovo

Ryžu navrstvíme do zapekacej misy a pečieme v rúre po dobu 30 minút na 200 stupňov.

4
Hotovo

Máme hotovo! Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept na pečenú ryžu so syrom a šunkou aj s vašimi priateľmi!

Lydia

Predošlý
Domáce šišky s výbornou sladkou polevou: Chuť je oveľa lepšia ako u tých kupovaných!
Ďalší
Kuracie prsia boli takmer vždy suché. Odkedy som ich začala pripravovať podľa tohto receptu, sú vždy šťavnaté a chutné!
Predošlý
Domáce šišky s výbornou sladkou polevou: Chuť je oveľa lepšia ako u tých kupovaných!
Ďalší
Kuracie prsia boli takmer vždy suché. Odkedy som ich začala pripravovať podľa tohto receptu, sú vždy šťavnaté a chutné!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here