• Home
  • Koláče
  • Namiesto klasického lineckého pečiva skúste tento GENIÁLNY ZÁKUSOK s tvarohom!
0 0
Namiesto klasického lineckého pečiva skúste tento GENIÁLNY ZÁKUSOK s tvarohom!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Cesto
300 g Polohrubá múka
300 g Hladká múka
2 čl Jedlá sóda
200 g Šľahačka v prášku
1 čl Citrónová kôra
200-250 g Strúhaná mrkvy
2 ks Žľtky
štipku Soľ
250 g Maslo
Krém
500 g Tvaroh
4-5 pl Cukor
1 bal. Vanilkový cukor
2 ks Žľtky
zo 4 bielkov Sneh
Na potretie
p.ch. Džem

Namiesto klasického lineckého pečiva skúste tento GENIÁLNY ZÁKUSOK s tvarohom!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Cesto

  • Krém

  • Na potretie

Popis

Zdieľať
(Visited 689 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Na cesto zmiešame všetky sypké prísady, nožom rozsekáme maslo (alebo nastrúhame), pridáme žĺtky, mrkvu, spracujeme a necháme odležať zabalené vo fólii v chlade – aspoň pol hodinu.

2
Hotovo

Tvaroh rozmiešame s cukrom, žĺtkami a nakoniec zľahka vmiešame sneh z bielkov.

3
Hotovo

Cesto rozdelím na 4 diely (2 použijeme na spodnú vrstvu, ďalšie dva hore). Každý plát by mal mať hrúbku asi 4 mm. Na plech vystalný papierom na pečenie uložíme dva pláty a potrieme džemom.

4
Hotovo

Potrieme rovnomerne tvarohovou plnkou a na vrch uložíme zvyšné dva pláty cesta.

Pečiem pri teplote 175 stupňov asi 40 minút, alebo kým nie je povrch nie je ružovkastý.

Lydia

Predošlý
10 minútový dezert karamelka BEZ VARENIA karamelu: Pokiaľ máte doma balík sušeniek, neváhajte ani sekundu, je to fantázia!
Ďalší
Sypaný tvarohový koláč s hrozienkami a bleskovo rýchlou prípravou – stačí Vám 10 minút!
Predošlý
10 minútový dezert karamelka BEZ VARENIA karamelu: Pokiaľ máte doma balík sušeniek, neváhajte ani sekundu, je to fantázia!
Ďalší
Sypaný tvarohový koláč s hrozienkami a bleskovo rýchlou prípravou – stačí Vám 10 minút!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here