Ingrendiencie
-
1 kg Bravčové karé
-
4-5 ks Strúčiky cesnaku
-
1 ks Cibuľa
-
2 pl Mletá červená paprika
-
Mlieko
-
na posyp.obaľ. Hladká múka
-
p.p. Olej
Popis
Marinádu na ne môžete pokojne použiť aj na grilované pochúťky alebo na prípravu pečeného alebo duseného mäsa. Recept mám od tety Evky z Liptova.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Prvý deň:Mäso zľahka naklepeme a nasolíme. Potom dobre potrieme prelisovaným cesnakom s oboch strán, posypeme paprikou, hladkou múkou (tiež použijeme asi 2 lyžice) a zalejeme mliekom. |
2
Hotovo
|
Druhý deň:Mäso jednoducho obalíte v hladkej múke a usmažíte na oleji, alebo jednoducho pripravíte na prírodno. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |