• Home
  • Hlavné jedlá
  • Najchutnejšie rezne na cesnaku: Recept na výborné rezne, ktoré sú ešte lepšie ako klasika v trojobale!
0 0
Najchutnejšie rezne na cesnaku: Recept na výborné rezne, ktoré sú ešte lepšie ako klasika v trojobale!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1kg na plátky Bravčové mäso
4-5 strúčikov Cesnak
1ks menšiu Cibuľa
2 lyžičky Mletá červená paprika
Mlieko
Hladká múka
Olej

Najchutnejšie rezne na cesnaku: Recept na výborné rezne, ktoré sú ešte lepšie ako klasika v trojobale!

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Marinádu na ne môžete pokojne použiť aj na grilované pochúťky alebo na prípravu pečeného alebo duseného mäsa. Recept mám od tety Evky z Liptova.

(Visited 3 062 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Prvý deň

Mäso zľahka naklepeme a nasolíme. Potom dobre potrieme prelisovaným cesnakom s oboch strán, posypeme paprikou, hladkou múkou (tiež použijeme asi 2 lyžice) a zalejeme mliekom.

Pridáme aj nakrájanú cibuľu, premiešame a vložíme do chladničky na noc marinovať.

2
Hotovo

Druhý deň

Mäso jednoducho obalíte v hladkej múke a usmažíte na oleji, alebo jednoducho pripravíte na prírodno.

Výborný tip je tiež osmažiť si sprudka rezne na panvici a potom spolu s marinádou zapiecť v rúre.

Vďaka marináde budú fantasticky chutné, či už ich pripravíte akokoľvek!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

admin

Predošlý
Chrumkavé zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
Ďalší
Toto je 100 rokov starý recept na slaný podplameník. Lepší slaný koláč ste ešte nejedli!
Predošlý
Chrumkavé zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
Ďalší
Toto je 100 rokov starý recept na slaný podplameník. Lepší slaný koláč ste ešte nejedli!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here