Ingrendiencie
-
1 bal. Toustový chleba
-
250 ml Smotana
-
1 ks Cibuľa
-
3 ks Strúčiky cesnaku
-
500 g Mozzarella
-
500 g Šunka
-
1 ks Paradajkový pretlak
-
p.p. Parmezán
-
p.p. Olej
Popis
Lasagne sú jedno z najlepších jedál. Ich príprava je ale celkom náročný proces. Omáčka, ktorou sa lasagne zalievajú, potrebuje svoj čas a nie vždy sa všetko podarí tak, ako to na začiatku bolo v pláne.
Lasagne také, ktoré Vám ukážeme dneska, do zložitej kategórie nezapadajú ani náhodou. Sú hotové už za 15 minút a uvarí ich aj ten, kto s varením začína. Chutia fantasticky a tento recept určite pre svoju jednoduchosť, využijete opakovane.
Postup receptu
1
Hotovo
|
V hrnci orestujeme na rozpálenom oleji cibuľu, pridáme cesnak a nakoniec paradajkovú omáčku. |
2
Hotovo
|
Pridáme smotanu. |
3
Hotovo
|
Ostavíme a necháme vychladit. |
4
Hotovo
|
Dno zapekacej misy vyložte chlebom. Na neho omáčku, šunku, mozzarellu a opakujte. Chleba, omáčka, atď. |
5
Hotovo
|
Hornú vrstvu zasypeme parmezánom až tesne pred dopečením. |