• Home
  • Hlavné jedlá
  • Kuracie prsia som nakrájala a zaliala ich kyslou smotanou. Vznikol z toho ten najlepší a najjednoduchší recept pre moju rodinu!
0 0
Kuracie prsia som nakrájala a zaliala ich kyslou smotanou. Vznikol z toho ten najlepší a najjednoduchší recept pre moju rodinu!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 g Kuracie prsia
1 ks Kyslá smotana
3 ks Vajcia
1 ks Paradajky
p.ch. Soľ, korenie
50 g Tvrdý syr

Kuracie prsia som nakrájala a zaliala ich kyslou smotanou. Vznikol z toho ten najlepší a najjednoduchší recept pre moju rodinu!

Cuisine:
  • 35 min.
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Na tento recept budete potrebovať  len to čo sa vo vašej chladničke už určite nachádza. Pár vajíčok, kyslá smotana a kuracie prsia. Vznikne nám z toho ten najlepší obed alebo večera.

(Visited 3 601 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Kuracie prsia si najskôr nakrájame na menšie kúsky. Kyslú smotanu si zmiešame s vajíčkami. Do vymastenej formy na pečenie dáme mäso, ktoré osolíme a nakoreníme a zalejeme smotanovo-vajíčkovou zmesou.

2
Done

Na vrchu posypeme nastrúhaným syrom a na vrch dáme nakrájanú paradajku, prípadne môžeme zvoliť aj paradajky sušené.

3
Done

Celé to pečieme v rúre na 200 stupňoch Celzia približne 30-40 minút. Verím, že o dnešný obed alebo večeru máte postarané! Dobrú chuť.

Lydia

previous
Zdravé zeleninové fašírky pripravené iba z 3-och surovín! Sú zdravé a nemajú skoro žiaden tuk
next
Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!
previous
Zdravé zeleninové fašírky pripravené iba z 3-och surovín! Sú zdravé a nemajú skoro žiaden tuk
next
Fantasticky krehké bravčové plátky na pive a cesnaku: Mäso sa Vám doslova rozpadá na jazyku!