Ingrendiencie
-
200 g Kuracie prsia
-
2 ks Vajcia
-
50 g Tavený syr v črievku
-
50 g Maslo
-
2 ks Majonéza
-
2 ks Strúčiky cesnaku
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.ch. Mletá červená paprika
-
p.ch. Petržlenová vňať
Popis
Kuracie mäso ma rád každý, preto vám prinášame tento jednoduchý recept na skvelú a chutnú nátierku. Príprava kuracej nátierky len v troch krokoch.
(Visited 421 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Uvarené kuracie mäso pomelieme na mlynčeku na mäso. Vajíčka uvaríme na tvrdo. |
2
Hotovo
|
Uvarené vajíčka nakrájame na drobno a dáme do misky. Pridáme pomleté kuracie mäso, tavený syr, zmäknuté maslo, majonézu a pretlačený cesnak. Všetko spolu dobre premiešame a dochutíme soľou, mletým čiernym korením a červenou paprikou. |
3
Hotovo
|
Podávame s čerstvým pečivom, ozdobené paradajkou a petržlenovou vňaťou alebo pažítkou. |