Ingrendiencie
-
Cesto:
-
5 ks Vajcia
-
250 g Kryštálový cukor
-
100 ml Olej
-
100 ml Horúca voda
-
250 g Polohrubá múka
-
1 bal. Vanilkový cukor
-
1 bal. Prášok do pečiva
-
2 pl Kakao
-
Ďalej budeme potrebovať:
-
2 bal. Čokoládový puding
-
1 l Mlieko
-
6 pl Kryštálový cukor
-
Poleva:
-
4 ks Kyslá smotana
-
5 pl Kryštálový cukor
-
4 bal. Vanilkový cukor
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Bielka vyšľaháme s kr. a vanilkovým cukrom do tuhej peny, postupne zašľaháme jeden žĺtok po druhom a za každým dôkladne vyšľaháme. Pridáme olej a vodu a nakoniec zľahka vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Polovicu cesta oddelíme a do jednej časti pridáme kakao. |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov, kým sa kraje nezačnú odlepovať od stien plechu. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|