Ingrendiencie
-
400 ml Cider
-
200 ml Džús
-
1 ks Mletá škorica
-
2 ks Sušené klinčeky
-
1 čl Med
-
p.ch. Citrónová šťava
Popis
Jeseň prichádza a sním i chladnejšie počasie, preto pre vás máme tento recept na horúci jablkový cider. Príjemne zahreje a svojou aromatickou vôňou vás uvolní.
(Visited 256 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Jablkovú šťavu alebo džús dáme do hrnca, pridáme citrónovú šťavu, škoricu a klinčeky. Na miernom ohni privedieme do varu, aby sa uvoľnila chuť korenín. |
2
Hotovo
|
Následne prilejeme cider a prehrejeme, nevaríme. Primiešame med. |
3
Hotovo
|
Nalejeme do pohárov a môžeme ozdobiť napríklad sušenými jablkami. |