Ingrendiencie
-
500 g Tvaroh
-
500 ml Mlieko
-
50 g Maslo
-
1/2 ČL Jedlá sóda
-
1 ks Vajcia
-
p.ch. Soľ
Popis
S poslednými rokmi čím ďalej viac posilňuje trend prípravy základných potravín doma. Domáci chlieb si dnes už pripravuje skoro každý, pretože je to veľmi ľahké a výsledok je úplne fantastický chrumkavý a chutný.
(Visited 2 235 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zmiešajte mlieko s tvarohom v hrnci a varte, kým sa nezačne srvátka oddeľovať od vody. |
2
Hotovo
|
Rozpustite maslo v hrnci a vhoďte do neho vajcia, pridajte sódu. Akonáhle sa suroviny spoja, nalejte zmes do mlieka a varte. |
3
Hotovo
|
Akonáhle sa začne opäť oddeľovať syr od vody prestaňte miešať. V tomto momente preceďte zmes cez gázu a vytlačte všetku vodu. Udržujte syr v chladničke, aby syr zostal čerstvý. |