Ingrendiencie
-
2,5 l Zeleninový vývar
-
400 g Nové zemiaky
-
3 ks Mrkva
-
3 pl Maslo
-
zväzok Kôpor
-
1pl Bazalka
-
1 pl Oregáno
-
p.ch. Soľ, korenie
-
100 g Smotana
Popis
Prvý chod hlavného jedla je nevyhnutný pre harmonické fungovanie tráviaceho systému. Polievka by mala byť výživná, nemala by spôsobovať pocit ťažoby a čo je najhlavnejšie, mala by byť vynikajúca. Ak už v obchode alebo na svojej záhradke objavíte mäkké a voňavé mladé zemiaky, bolo by hriech nepripraviť si z nich úžasnú a sýtnu polievku. Poďme na to!
(Visited 1 820 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
|
7
Hotovo
|
|
8
Hotovo
|
V prípade, že zemiaky nechcete zbaviť šupky, pokojne ju na nich nechajte – získate vitamíny, ktoré sú v nej obsiahnuté! Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |