• Home
  • Rôzne
  • Dnes si ukážeme recept na domáci Pribináčik! Na ten z obchodu okamžite zabudnete!
0 0
Dnes si ukážeme recept na domáci Pribináčik! Na ten z obchodu okamžite zabudnete!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

500 g Biely jogurt
1/3 hrnčeka Kyslá smotana
1/2 hrnčeka Trstinový cukor
1 PL Želatína
1/2 bal. Vanilkový cukor

Dnes si ukážeme recept na domáci Pribináčik! Na ten z obchodu okamžite zabudnete!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Pre všetkých milovníkov smotanových jogurtov sme si dnes pripravili tento recept. Dnes si ukážeme recept na domáci Pribináček. Tento recept sa istoiste stane jedným z vašich najobľúbenejších.

Skvelé na tomto recepte je to, že na prípravu nepotrebujete veľa času a veľa ingrediencií. Tento domáci recept na Pribináček si zamilujete po prvej ochutnaní.

(Visited 184 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Želatínu si pripravíme presne podľa inštrukcií na obale. Necháme ju napučať a zahrejeme ju na vysokú teplotu. Pozor nesmiete ju uvariť!

2
Hotovo

V mixéri si zmiešame jogurt, kyslú smotanu a cukor. Miešame asi 3 minúty. Potom pridáme hotovú želatínu a dôkladne znova premiešame.

3
Hotovo

Vzniknutú zmes nalejeme do misky a dáme do chladničky vychladnúť na 3-4 hodiny.

4
Hotovo

Na koniec si môžeme náš domáci Pribináček ešte dozdobiť ľubovoľnými ingredienciami – vlašské orechy, čokoláda alebo lesné plody. Kreativite sa medze nekladú.

Zdieľajte tento báječný recept na domáci Pribináček aj s vašimi priateľmi!

Lydia

Predošlý
Toto si pripnite na chladničku, bude sa vám to hodiť. Vyprážaný syr vám už nikdy nevytečie a hrianky nenasiaknu toľko oleja
Ďalší
Tak toto Vám nahradí aj vynikajúci chlieb so šunkou! Domáci tavený syr pripravujeme každý víkend a vždy nám pár dní vydrží!
Predošlý
Toto si pripnite na chladničku, bude sa vám to hodiť. Vyprážaný syr vám už nikdy nevytečie a hrianky nenasiaknu toľko oleja
Ďalší
Tak toto Vám nahradí aj vynikajúci chlieb so šunkou! Domáci tavený syr pripravujeme každý víkend a vždy nám pár dní vydrží!