Ingrendiencie
-
1 ks Cuketa
-
3 strúčky Cesnak
-
1 ks Vajcia
-
p.ch. Soľ
-
p.p. Polohrubá múka
-
p.ch. Bryndza
-
p.ch. Slanina
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Cuketu si umyjeme, ošúpeme a nastrúhame najemno. Posolíme a počkáme asi 15 minút, aby nám pustila vodu. Tú následne vyžmýkame, aby sme nemuseli použiť veľa vody. Pridáme múku a vajíčko a vypracujeme haluškové cesto, ktoré by malo mať konzistenciu rovnakú ako klasické zemiakové cesto. |
2
Hotovo
|
Halušky nahádžeme do vriacej vody a počkáme, kým vyplávajú. Potom ich zmiešame s bryndzou a opraženou slaninkou. Podávame napríklad posypané pažítkou. Dobrú chuť. Zdieľajte tento skvelý recept na cuketové bryndzové halušky so svojimi priateľmi! Určite si tiež radi pochutnajú! |