Ingrendiencie
-
Cesto
-
350 g Hladká múka
-
200 g Margarín
-
150 g Kryštálový cukor
-
1 ks Vajcia
-
2 ks Žĺtko
-
štipku Soľ
-
2 bal. Vanilkový cukor
-
2 pl Rum
-
150 g mleté vlaš.orechy
-
2 ks Bielka
-
p.ch. pre chuť Citrónová kôra
-
Glazúra
-
100 g Horká čokoláda
-
40 g Maslo
Popis
Tento recept je z roku 1973 ak nevznikol ešte skôr. Už vtedy vedeli, že piecť jednoducho a chutne je to pravé orechové.
(Visited 661 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Ukladáme ich na papierom vystlaný plech na pečenie a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov cca 20 minút. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |