• Home
  • Prílohy
  • Cesnakové zemiaky pečené v rúre s tou najlepšou chuťou!
0 0
Cesnakové zemiaky pečené v rúre s tou najlepšou chuťou!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg stredná veľ. Zemiaky
3 ks Strúčiky cesnaku
3 pl Olej
p.ch./zel.fazule/ Kôpor
p.ch. Soľ, korenie

Cesnakové zemiaky pečené v rúre s tou najlepšou chuťou!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Príloh existuje nespočetné množstvo a môžete si vybrať ku každému mäsu inú. Pokiaľ vás ale už tradičná úprava zemiakov, alebo ryža nudí a radi by ste svoj tanier oživili, vyskúšajte vynikajúce opekané zemiaky.

Recept je veľmi jednoduchý a nenáročný , pretože všetku prácu za vás urobí rúra. Vy sa tak môžete medzitým venovať príprave mäsa, alebo si odpočinúť. Iste si tento spôsob prípravy zemiakov obľúbite.

(Visited 1 465 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Olúpte zemiaky, umyte ich a umiestnite do veľkej misky. Olúpte cesnak a rozdrvte ho. Tiež umyte list petržlenu a nakrájajte ho na malé kúsky.

2
Hotovo

Zmiešajte olej, cesnak, petržlen, korenie a nalejte na zemiaky, dobre premiešajte. Umiestnite zemiaky do vrecka na pečenie a vložte vrecko na plech.

3
Hotovo

Pečte v predhriatej rúre pri 200 stupňoch cca. 1 hodinu. Dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Vynikajúce zemiaky po ktorých si budete oblizovať prsty
Ďalší
Ak máte chuť na pravý maďarský guláš, postupujte podľa tohto receptu. Iný už robiť nebudete!
Predošlý
Vynikajúce zemiaky po ktorých si budete oblizovať prsty
Ďalší
Ak máte chuť na pravý maďarský guláš, postupujte podľa tohto receptu. Iný už robiť nebudete!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here