Ingrendiencie
-
Na bochník
-
2 šálky Bezlepková múka
-
1/2 čl Himalájska soľ
-
2 čl Cibuľový prášok
-
2 ks Vajcia
-
1/2 šálky Kokosový olej
-
1 šálka Kokosový cukor
-
3 pl Citrónová šťava
-
2 pl Mletý mak
-
1/2 šálky Orechy
-
1/2 šálky Kešu mlieko
-
1/2 pl Jablčný ocot
-
z 2 ks Citrónová kôra
-
1 šálka nastruh. Cuketa
-
Na glazúru
-
1/8 šálky Med
-
1/8 šálky Kokosové maslo
-
2 pl Citrónová šťava
-
štipku Himalájska soľ
Popis
Áno, našli ste to pravé! V tomto článku vám ukážeme, ako si upiecť najlepší chlieb z cukety a navyše bez lepku. Je to veľmi jednoduché. Musíte jednoducho len dodržiavať jednoduché pokyny. Tu je teda to, čo je potrebné urobiť.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Najprv je potrebné predohriať rúru na 180 ° C. |
2
Hotovo
|
Potom v strednej miske zmiešajte bezlepkovú múku, mak, soľ a prášok na pečenie. |
3
Hotovo
|
Potom treba pridať citrónovú šťavu, fermentované kešu mlieko a citrónovú kôru. |
4
Hotovo
|
Potom by ste mali pridávať suché prísady a všetko opäť poriadne premiešať. |
5
Hotovo
|
Ako pripraviť glazúru:Najprv je potrebné roztaviť kokosové maslo a preliať do malej misy, a pridať med a citrónovú šťavu a vyšľahať do krémovej konzistencie. |
6
Hotovo
|
Keď je bochník chleba upečený, pridajte glazúru na hornú časť chleba, zatiaľ čo je ešte teplý, nechajte glazúru uschnúť ešte pred krájaním a podávaním. Zvyšnú časť chleba skladujte vo vzduchotesnej nádobe. Prajeme dobrú chuť. Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |