• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!
0 0
Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Bravčový bok
1 pl Sojová omáčka
1 čl Kečup
1 čl Horčica
1 čl Med
p. ch. Soľ, korenie
p.p. Olej

Bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!

Kuchyňa:
  • 35 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Nebeská chuť je dosiahnutá marinovaním, s akýmkoľvek obložením.

(Visited 8 836 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Sójovú omáčku zmiešame s kečupom, horčicou a medom.

2
Hotovo

Mäso si dáme stranou nahor, nasypeme ho soľou, umiestnime do misky a nalejeme na pripravený bok, mäso pekne premasírujeme.

3
Hotovo

Potom ho vložte do chladničky na niekoľko hodín. Keď je strana dobre absorbovaná, vyberte ju z chladničky, vložte do misky, polejeme trochou oleja, pokryjeme hliníkovou fóliou a predhriatu rúrou a pečieme na 170 stupňov po dobu 30 minút.

4
Hotovo

Potom fóliu vyberte a pečte do chrumkava.

Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií
Ďalší
Toto je najlepší recept na dolky. Pripravujem ho aj deťom v škole a vždy sa všetko zje
Predošlý
Vianočné pečenie: Rýchle nepečené pralinky s krémovým syrom a sušienkami len z 3 ingrediencií
Ďalší
Toto je najlepší recept na dolky. Pripravujem ho aj deťom v škole a vždy sa všetko zje
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here