Ingrendiencie
-
1 kg Bravčový bok
-
1 pl Sojová omáčka
-
1 čl Kečup
-
1 čl Horčica
-
1 čl Med
-
p. ch. Soľ, korenie
-
p.p. Olej
Popis
Nebeská chuť je dosiahnutá marinovaním, s akýmkoľvek obložením.
(Visited 8 836 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Sójovú omáčku zmiešame s kečupom, horčicou a medom. |
2
Hotovo
|
Mäso si dáme stranou nahor, nasypeme ho soľou, umiestnime do misky a nalejeme na pripravený bok, mäso pekne premasírujeme. |
3
Hotovo
|
Potom ho vložte do chladničky na niekoľko hodín. Keď je strana dobre absorbovaná, vyberte ju z chladničky, vložte do misky, polejeme trochou oleja, pokryjeme hliníkovou fóliou a predhriatu rúrou a pečieme na 170 stupňov po dobu 30 minút. |
4
Hotovo
|
Potom fóliu vyberte a pečte do chrumkava. Dobrú chuť! |