Výborná maškrta od našej babičke – ona používala klasický puding, ale ja dávam ten bez varenia, dezert je teda úplne na studeno. Je fantasticky chutný a jednoduchý.
Nájsť dokonalý krém pre všetky tie torty je umenie. Myslíme, že už sa nám to konečne podarilo. Prinášame vám tri najlepšie recepty, ktoré používame. Tvarohový, smotanový a základný maslový. Aký recept máte najradšej vy?
Torta chutí fantasticky a jej príprava je skutočne jednoduchá. Môžete použiť akékoľvek zavárané ovocie – od čerešní, až po exotický ananás či lesné plody.
Dnes je veľmi populárne zaujímať sa o to, čo vlastne jeme. Zaujíma nás zloženie potravín, ktoré vkladáme do košíka. Študujeme na obaloch všetky informácie, ktoré nám výrobca ponúka. Polovici možno...
Vyzerá hrozne, plánovala som ju urobiť krajšie ale takto sa mi podarila. Nevadí, určite je veľmi chutná, ak túžiš po chutnom dezerte, tak si ju priprav.