• Home
  • Koláče
  • Karamelová torta, ľahko sa pripravuje a chutí výborne! Skúsila som raz a nedám na ňu dopustiť
0 0
Karamelová torta, ľahko sa pripravuje a chutí výborne! Skúsila som raz a nedám na ňu dopustiť

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Cesto
20 dkg Práškový cukor
15 dkg Hladká múka
1 dcl Mlieko
4 ks Vajcia
1/2 bal. Prášok do pečiva
36 g Instantná káva
1 dcl Slnečnicový olej
Krém
2 bal. Karamelový puding
5 dcl Mlieko
20 dkg Maslo
1 dkg Práškový cukor
Na vrch
4 dcl Šľahačková smotana

Karamelová torta, ľahko sa pripravuje a chutí výborne! Skúsila som raz a nedám na ňu dopustiť

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Cesto

  • Krém

  • Na vrch

Popis

Zdieľať

Vyzerá hrozne, plánovala som ju urobiť krajšie ale takto sa mi podarila. Nevadí, určite je veľmi chutná, ak túžiš po chutnom dezerte, tak si ju priprav.

(Visited 1 083 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zo surovín na cesto pripravíme piškótové cesto, vylejeme na stredne veľký plech a upečieme. Z pudingového prášku odoberieme 2 čl a odložíme nabok. Zvyšný puding uvaríme z mliekom.

2
Hotovo

Maslo vymiešame s cukrom a pridáme k vychladnutému pudingu. Hotovým krémom potrieme piškótové cesto. Smotanu vyšľaháme a natrieme na vrch krému.

3
Hotovo

Odložený pudingový prášok (2čl), 2čl cukru, 2 čl oleja a cca 1-1,5 dl vody dáme variť. Po uvarení nalejeme na vrch šľahačky a pomocou špajdle ju rozmiešame aby sme vytvorili mramorový vzor.

4
Hotovo

Teplota pečenia: 180°C , horné-dolné pečenie, pripravila som dvojitú dávku aj cesta aj z plnky na tortu.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Univerzálna paradajková omáčka vhodná na cestoviny, k mäsu aj do polievok. Rýchla príprava za pár korún a výsledok vydrží bez zavárania aj rok!
Ďalší
Za pár minút chutná večera, potrebuješ len párky, syr a lístkové cesto!
Predošlý
Univerzálna paradajková omáčka vhodná na cestoviny, k mäsu aj do polievok. Rýchla príprava za pár korún a výsledok vydrží bez zavárania aj rok!
Ďalší
Za pár minút chutná večera, potrebuješ len párky, syr a lístkové cesto!